IMG 3126

mei 2016 | “achter de geranium vandaan!”

Wat gebeurde er in Mei 2016 bij Zorgkwekerij Bloei?

De prenten met Kristie | De foto’s voor de website werden gemaakt door Kristie Gloudemans Fotoreportages. Door de ongedwongen sfeer ontstond er op beeld, een creatie waarop wij trots zijn.
Perkgoed| Volop verkrijgbaar en met liefde uit de kas gehaald door de leerlingen van de ZMLK-school ’t Kraaienest en door
Artistieke Rachelle | die haar SPH-opleiding op de Hogeschool in Leiden, doet en voor haar vrije studiepunt, vrijwilligerswerk deed. Het haken van de macramé, het ordenen van de voortuin en de Mysterie Shop bij perkgoedtuinders in de buurt, was een succes!
Er werden volop plantjes gepoot op de “VUL JE BAK bij BLOEI”- avond waar iedere gast, onder het genot van een hapje en een drankje zijn of haar eigen bloembak kon vullen met Bloei Perkgoed.
Op de pinkstermarkt in Zoetermeer en de braderie van Nootdorp werd er volop gesproken over de mooie pasteltinten van de Verbena’s maar ook de emmer met Pioenrozen was binnen 1 uur uitverkocht.
Hulpkwekers|   De stickers voor op de orchideeënhoezen voor de bestellingen naar het buitenland, het onderhouden van de verkoopkar aan de weg, de geraniums snoeien op een kruk in de zon en het plukken van pioenrozen waren een aantal van de werkzaamheden van de hulpkwekers.

Het IMG_3123bord op de deur!

Ontwerp door:
Fred vd Meijden
van Lyon Reclame

Officieel onthuld door:
Leerlingen van ZMLK school ’t Kraaienest

Uiteraard aanwezig:
Sjaak Oudshoorn voor een mooi artikel in de plaatselijke krant, de Telstar.